Poolles

Heb je je altijd al afgevraagd hoe het daadwerkelijk zit met de spelregels? Mag ik nu 2 keer stoten na een fout? Moet de zwarte bal in de tegenovergestelde pocket? Hoe leg ik de ballen klaar? Waar is dat kleine blauwe dingetje met dat gat erin voor..?

Of ben je al wat verder en wil je het fijne weten over positiespel, effecten, breakshots, bankshots, safety’s, tactiek of een van de andere vele aspecten van dit fascinerende spelletje. Dan kun je bij mij terecht voor uitleg.  

Benjamin Hamburger

Mijn naam is Benjamin Hamburger. Ik speel Eredivisie voor Poolcentrum Blaak. Ik ben begonnen met huistoernooitjes, de 3e klasse van de regionale competitie en B-rankings. Vorig jaar waren dit Eurotours, de Eredivisie en de Grand-Prix.

Hoogtepunten waren voor mij het meespelen in de PTL, kampioenschappen met regionale en landelijke competities, diverse podiumplekken in de Nationale bekercompetitie, behalen van een top-10 notering in Nederland, de laatste 32 halen op de Eurotour in Italië en mijn laatste hoogtepunt was het behalen van een plek bij de B-selectie van Nederland.

Lessen worden bij voorkeur op zondag gegeven. Mocht dit voor jou niet mogelijk zijn zoeken we een andere dag. De kosten die verbonden zijn aan de lessen zijn afhankelijk van de duur van de les en het aantal personen.

Heb je interesse of vragen? Stuur gerust een mailtje naar poolles@poolcentrumblaak.nl. Ik zal je bericht dan zo spoedig mogelijk beantwoorden.
Je kunt mij ook bereiken onder telefoonnummer: 06 – 24 14 34 07