Geslaagde Jeugd Talent Dag

De foto’s en een verslag van Remco van de geslaagde Jeugd Talent Dag van zondag 29 januari.
Wij willen alle deelnemers en natuurlijk Remco en Donny hartelijk bedanken, we hebben genoten van een bijzondere dag vol talent.

Remco “Coachje” Teigeler:

Afgelopen zondag was het dan zover, de eerste talent dag in poolcentrum Blaak. Helaas was er een afmelding maar dat mocht de pret niet drukken want om 15.00 ben ik met 7 getalenteerde spelers aan de slag gegaan. Ik had op niveau de jongens in 3 groepen verdeeld en Donny was ook aanwezig om mij te assisteren. De dag zou bestaan uit leer en speel momenten, van 15.00 tot 17.30 was het leer tijd en ik… heb geprobeerd om enige diversiteit in het programma te leggen en ik denk dat dit aardig gelukt is.Voor de beginners had ik voornamelijk uit niveau brons een aantal basis oefeningen en wat dynamische oefeningen om het wat leuker te maken. Ik vind het heel belangrijk dat spelers van dit niveau goed leren spelen op de verticale lijn van de witte stootbal en had daar nog een hele leuke en leerzame oefening voor.
Voor de wat gevorderde spelers had ik wat meer dynamische oefeningen en heb ik ook wat meer aandacht besteed aan de techniek en daar had ik natuurlijk ook een aantal oefeningen voor, bij deze jongens ook nog wat banden en lijnen kennis mee gegeven.Voor de Jong oranje mannen had ik een apart programma gemaakt en die waren opgepakt door Donny, ik vind het belangrijk dat voor hun de energie zo hoog mogelijk is en heb daarom voor oefeningen gekozen dat ze mekaar kunnen opjutten en er dus een competitief element aanwezig was. Het is ook belangrijk dat ze veel aandacht gaan besteden aan 14.1 pool en ik had dus een hele leuke en leerzame straight oefening voor ze in petto die heel goed was aangekomen.Om 17.30 hadden we pauze en moest iedereen zijn keu weg leggen wat voor sommige natuurlijk niet mee valt!!! Maar ze hadden even de tijd om wat eten of drinken te nuttigen en wat na te babbelen over wat ze allemaal gedaan hadden.
Om 18.00 was het speeltijd en heeft iedereen een 9-ball race tot de 6 gespeeld. Ze moesten van mij wel een extra doelstelling in de partij proberen te halen die ze zelf aan de hand van een kaartje konden trekken.Nadat alle partijen waren afgelopen heb ik nog wat persoonlijke gesprekken gehouden en is er een groep foto gemaakt en was de talent dag afgelopen.Edin, Daily, Matthew, Sahin, Kaylash, Dylan en Tim wil ik bedanken voor het komen en ik hoop dat het een leuke en leerzame dag was.Don jij ook weer bedankt voor het assisteren!Ook Laslo en Marita bedankt voor het beschikbaar stellen van de tafels!

Ik was zelf zeer tevreden over de eerste dag en op naar de volgende!!!

Groeten Coachje

Dit bericht is geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink.