Zondag 29 januari 15.00 uur Jeugd Talent Training

Aanstaande zondag 29 januari 2012 om 15.00 wordt door Remco Teigeler de eerste
Jeugd Talent Training georganiseerd.

Remco Teigeler: ” Er zullen jeugd spelers aanwezig zijn tussen de leeftijd van 12 tot 17 jaar waarvan een aantal Nederlands kampioenen en ook de 14 jarige trick shot fenomeen Jop de Jong is aan boord. De dag zal bestaan uit leer en speel momenten en ga er alles aan doen om het jeugd pool nog meer leven in te blazen!! Dit alles gaat ook gebeuren in samenwerking met Jong Oranje en ik ben heel blij met deze ontwikkeling, ook wil ik hierbij Blaak bedanken voor het beschikbaar stellen van de tafels om zodoende de jeugd de kans geven om met hun sport bezig te zijn.

Voor mij persoonlijk een beloning na 7 jaar hard werken als coach want ik wil al jaren graag werken met jeugd en door mijn huidige privé-situatie helaas aanbod om Jong Oranje bondscoach te worden heb moeten weigeren is dit toch een hele mooie uitdaging voor mij!!

Heb ook al aantal goede gesprekken gehad met de nieuwe Jong Oranje bondscoach en ben zeer te spreken over zijn toekomst plannen en hoe hij die wil gaan uitvoeren.”

Bij deze willen wij ook Remco bedanken en een groot compliment geven voor al zijn inspanningen voor de poolsport. En natuurlijk is iedereen van harte welkom om te kijken naar deze eerste Jeugd Talent Training in Poolcentrum Blaak.

 

Dit bericht is geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink.